Comanda online
 
srpski
românã
Kantex - producator  de cant pentru mobila
Despre noi Despre noi
prima pagina   despre noi   produse   culori pe stoc   stiri si noutati   contact

Infiintata la inceputul anului 1999, KANTEX Arad srl a pornit la drum cu intentia declarata de a intemeia o firma specializata care sa activeze pe segmentul producerii de canturi pentru mobila.

 
 

Capacitatea de productie s-a marit continuu in fiecare an, prin achizitionarea de noi masini de adezivare, debitare, productie furnir si altele. Gama de produse a crescut si ea, fiind introduse treptat in program noi tipuri de canturi pentru mobila si materiale pentru acoperirea profilelor, plintelor, a tocurilor de usi.

Firma ofera astazi toate tipurile de cant pentru mobila si materiale de acoperire a profilelor, care pot fi pe baza de HARTIE – PLASTIC – LEMN – METAL, la toate tipodimensiunile cerute, respectiv

  • HARTIE - folie melamina si laminate
  • PLASTIC - canturi ABS, ACRIL, borduri PVC, folii PVC 3D
  • LEMN - furnir si blind de cant, furnir pentru acoperire profile
  • METAL - canturi din aluminiu

In plus, se ofera din stoc si urmatoarele articole

  • ADEZIV de TOPIRE necesar aplicarii tuturor canturilor
  • MATERIALE de RETUS si CURATARE.

Peste 80 % dintre comenzi se livreaza in maximum 24 ore de la primirea lor. Datorita colaborarii cu firme de curierat rapid, timpul de livrare a canturilor la sediul clientului este de 1 – 3 zile de la comanda.

Societatea a implementat sistemul de management al calitatii ISO 9001 : 2001, aceasta asigurand garantarea unei calitati constant bune a produselor si serviciilor oferite.